CAW Brussel

U bent hier

Als student

Kansen op praktijkervaring

Stages:

Wil je graag stage lopen in het CAW? Dan helpen we je graag verder. Samenwerken met studenten vinden we immers ook in het belang van de organisatie. Zo blijven we alert en laten onze manier van werken in vraag stellen door frisse, kritische geesten. Mail je motivatiebrief en CV naar Marijke Van den Dries via stage@cawbrussel.be

Werken als student:

Wil je werken als student in een CAW? Je vindt kortdurende opdrachten voor studenten ook terug in het vacatureoverzicht. Zijn er geen openstaande opdrachten voor studenten, dan vind je zeker bij het aanbod voor vrijwilligers een boeiende uitdaging.

Schoolopdrachten:

Krijg je vanuit je opleiding een opdrachten waarbij je informatie nodig hebt over het CAW? Op deze website vind je alvast heel wat zinvolle info. Ga dus zeker al eens grasduinen.

Heb je meer specifieke informatie nodig? Wil je voor een schoolopdracht een interview afnemen? Neem dan contact op met ???.

Wil je graag het CAW bezoeken met je vrijwilligersorganisatie, buurtwerking, klas, jeugdwerking etc. Dat kan! Jullie krijgen een rondleiding en wij stellen onze werking aan jullie voor in een interactief gesprek.

Neem ook eens een kijkje op de website van het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk. Zij zijn een expertisecentrum.