CAW Brussel

U bent hier

Begeleiding bij relatie- en gezinsproblemen

Begeleiding partnerrelatie:

Heb je problemen met je partner of zit je met vragen over je relatie? Heb je al op verschillende manieren proberen werken aan je relatie, maar blijven er voortdurend conflicten?

Lees meer >>

Gezinsbegeleiding:

Zijn er voortdurend spanningen in je gezin en heb je het gevoel dat jullie hierin vastlopen? Soms kan door deze problemen de verbondenheid tussen alle gezinsleden verloren gaan. Je verlangt dat de rust terugkeert.

Lees meer >>

Begeleiding in scheidingssituaties

Een scheiding is zowel voor partners als voor kinderen in een gezin een stressvolle situatie. In deze vorm van begeleiding wordt ruimte geven om te spreken over het opvoeden van kinderen en de gevolgen voor jullie als ouder.

Lees meer >>

Begeleiding bij opvoedingsvragen:

Heb je als volwassene vragen of twijfels over de opvoeding of zijn er conflicten en problemen tussen jou en de kinderen?

Lees meer >>

 

 

 

 

Hoe we werken:

  • We gaan samen met jou na hoe je je relaties op een andere manier kan invullen met je partner, je kind(eren),ouders…
  • We helpen je om de impact van relatie- of gezinsproblemen op je leven te beperken en je als gezin opnieuw gelukkiger te voelen.
  • Tijdens of na een scheidingssituatie ondersteunen we je in het opnieuw vormgeven van een zinvolle relatie als ouder, partner of ex-partner.

Hoe kan je ons contacteren?

Wil je meer info of wil je graag de stap zetten naar deze vorm van begeleiding? Neem dan contact op met het onthaalpunt in je buurt of met het Centrum voor Levens- en Gezinsvragen (CLG).