CAW Brussel

U bent hier

Materiaal

×

Foutmelding

Er is een ongeldige keuze vastgesteld. Neem contact op met de websitebeheerder.

Hier kan je onze publicaties downloaden of educatief spelmateriaal ontlenen. Lees onze praktische afspraken bij het ontlenen van materiaal.

Rock Zero
Gepubliceerd op 07.06.2017

ROCK ZERO is een methodiek waarmee jongeren spelenderwijs nadenken over hun eigen alcoholgebruik en dat van hun peers en waarmee ze hun kennis en attitudes kunnen verfijnen. Ze leren op een ludieke manier dat alcohol drinken niet de norm is.

Gepubliceerd op 07.06.2017

Het aidsbekerspel is een inlevingsspel over omgaan met (on)veilig vrijen. Het spel maakt de risico's van onveilige seks tastbaar voor jongeren. Het doel is via een rollenspel inzien hoe (snel) het hiv-virus zich verspreidt en wat de gevolgen van (on)veilig vrijen zijn.

Gepubliceerd op 07.06.2017

Tussen de Lakens is een interactief lespakket voor relationele en seksuele vorming dat de wisselwerking tussen jongeren stimuleert.

Gepubliceerd op 07.06.2017

Buiten de Lijnen biedt een antwoord op vragen van professionals die werken met kwetsbare kinderen en jongeren. Het geeft handvatten om te reageren op seksueel (grensoverschrijdend) gedrag in situaties die wegens het kind of de context complex zijn.

Gepubliceerd op 23.01.2017

Dertiende en vernieuwde editie van ons huisgemaakte magazine.

Pagina's