CAW Brussel

U bent hier

Samenwerking

We bundelen de krachten met spelers uit de arbeidsmarkt, de huisvestingsmarkt, de zorg voor mensen met een handicap, de jeugdhulpverlening, de ouderenzorg, en met gezondheidsinstellingen, scholen, OCMW, stad of gemeente. Op die manier kunnen de CAW’s de mensen meer en beter helpen in hun regio.

CAW Brussel heeft structurele en projectmatige samenwerkingsverbanden met o.a. volgende Belgische, Vlaamse en Brusselse actoren en organisaties: federale overheidVlaamse overheid departement welzijn, Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC), Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC), VIPA, Actiris, Sociale Maribel, Innoviris, CGG Brussel, Netwerk tegen armoede, Samenlevingsopbouw Brussel

 

Projecten

Naast structurele samenwerking lopen er ook projecten die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere organisaties. Op deze manier willen wij mensen helpen op te komen voor hun rechten en hun aanmoedigen om hun problemen zelf aan te pakken. We willen bepaalde problemen aankaarten bij het brede publiek en de beleidsmakers.

BRU-G

Brusselse groepswerking vroeginterventie of kort gezegd BRU-G richt zich naar jongeren, tussen 14 en 18 jaar, die op een riskante of problematische manier drugs gebruiken.

Lees meer >>